Trabzon Geri Dönüşüm

Trabzon Geri Dönüşüm

Trabzon geri dönüşüm hizmeti çerçevesinde metal, plastik, kağıt ve cam başta olmak üzere geri dönüştürülebilir tüm ürünlerinizi Trabzon ve ilçelerinden teslim alıp işliyoruz. Bunun için Çevre Kanunu kapsamında yayınlanan yönetmeliklere ve tebliğlere dayanarak, yasal çerçevede iş ve işlemlerimizi yapmaktayız.

Unutulmamalıdır ki geri dönüşen malzemeler çöp değildir ve milli servet niteliğindedir.  Trabzon geri dönüşüm ile hem güvenilir hem doğaya faydalı hem de profesyonel hizmet sunmaktayız. Böylece geri dönüştürüldüğünde az kayıp yaşanan ürünlerin tekrar ekonomiye kazandırılmaktadır. Bunun için gerekli donanıma sahip olup firmamızla anlaşan iş yerlerine, kurumlara ve binalara geri dönüşüm ile ilgili gerekli broşürlerin ve toplama alanlarının temini konusunda yardımcı olmaktayız.

Trabzon Geri Dönüşüm ve Ürün Özellikleri

Geri dönüştürebilir malzemeler üretildikleri ham maddeler çerçevesinde değer kazanmaktadırlar. Firmamızda bu çerçevede geri dönüştüreceğiniz ürünlerle ülke ekonomisine katkı sağlayarak doğaya yararlı işler yapmaya devam etmektedir.

Kağıt

Kağıtlar bilindiği üzere selülozdan oluşmaktadır. Herhangi bir sebepten dolayı tekrar kullanılamayacak olan kağıtlar çöpe değil geri dönüşüm kutularına atılarak onlarca ağacın kesilmesini engelleyebilir. Geri dönüşümü yapılan kağıtlar ofislerden kullanılan kağıtlar başta olmak üzere peçete ve reklam kağıtları gibi birçok ürüne dönüştürülmektedir.

Trabzon Geri Dönüşüm ve Metal

Kullanmış olduğumuz yiyecek ve içeceklerin metal ambalajlarından tutunda evlerimizde ve iş yerlerimizde yer alan birçok elektronik cihazın içinde yer alan metaller bu kapsamda geri dönüştürülebilir. Böylece dünyada gün geçtikçe azalan ve değeri farklı sebeplerden her geçen gün artan metal sektörüne bu şekilde katkı sağlanabilir. Özellikle geri dönüştürüldüğünde çok fazla kayıp vermemesi sebebi ile çok tercih edilen bir alandır.

Cam

Cam yüzyıllardır gerek saklama ve gerekse mutfaklarda kullanım amacıyla insanlara hizmet etmiştir. Camın oluşturulması için gerekli olan malzeme ise silisli kumdur. Silisli kumun belirli bir sıcaklık altında şekil değiştirmesi sonucunda cam elde edilir. Cam günümüzde yiyecek ve içecek sektöründe bolca kullanılmaktadır. Gerek içindeki ürünü uzun süre koruması ve gerekse maliyetinin daha uygun olması sebebi ile tercih edilmektedir.

Belirtilen durumlar ve daha fazlası için firmamız ile iletişime geçebilir, gerekli bilgilendirmeleri alabilirsiniz.